The Followers

Monday, September 22, 2014

Giveaway Santai Bersama Azwar, Huda dan Mamaniza

Assalamualaikum


Anak rusa makan nangka,
Makan bersama si anak naga,
Dah syarat GA mudah belaka,
Saya pon nak join lah juga !

Straight to the point, saya jawab soalan dulu ye.

Apa pendapat anda atau berikan sedikit comment tentang blog Huda dan Azwar Syuhada?
Blog Huda : 
Dari segi luaran, nampak ke-simple-an nye. Comel tau! cantik macam bunga-bunga vintage tu. hehe 
Dari segi content, memang banyak content berguna dan bermanfaat. Tutorial-tutorial tu banyak saya guna untuk blog saya. tq :)

Blog Azwar pon simple jugak. Bila tengok tak berserabut. Simple but cute and nice. hehe
Untuk content, kita suka baca review novel awak! lepas tu laju je pergi kedai buku cari novel tu. hehe :D

Apa yang korang dapat dengan ber - blogging ni? Dan apa faedahnya? *berikan jawapan yang ringkas sahaja.
Dari berblogging ni Nurul dapat banyakkkk kawan-kawan baru. Kadang-kadang, bila kita susah nak buat keputusan tentang sesuatu hal, kita boleh post kat blog dan mintak pendapat ramai orang. :)

Lengkapkan slogan ini (slogan tidak melebihi 30 patah perkataan) - Blog Mamaniza menjadi pilihan saya kerana.... 
content yang berguna, penyampaian yang santai dan bersahaja, blog yang simple dan kerana segalanya di sini :)


JOM JOIN RAMAI-RAMAI!
Giveaway bermula dari 20/9 sehingga 30/9 (8pm)

9 comments:

  1. Hi dear .. dari segmen yang sama :) gdluck!

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen dan gud luck. Singgah sini dari segmen yang sama. ^_^

    ReplyDelete
  3. Good luck awak! Azwar datang blogwalking senarai peserta. Terima kasih sudi baca blog kita, btw Azwar follow kamu skali k :)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. Terima Kasih sudi join giveaway kami. Huda singgah dan blog walking di sini =D.
    Huda just share something yang huda tahu. Thanks sebab try tuto dalam blog huda,hihi. Harap dapat membantu semua blogger.
    http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/09/senarai-peserta-giveaway-santai-bersama.html

    ReplyDelete
  5. semoga berjaya .. mama datang blogwalking para peserta..

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-santai-bersama-azwar-huda-dan.html

    ReplyDelete